Book now
O nama
Hotel Materra
Ime Materra odražava našu predanost zemlji (Mater, lat. majka + Terra, lat. zemlja), simbolizirajući naše iskonske korijene i duboku povezanost s prirodom.
U Materri Zemlja nije samo naš planet, već izvor inspiracije koji nas umiruje, puni i vraća u ravnotežu. Promatramo je kao tlo koje nas hrani svojim plodovima, odajući počast Slavoniji, našoj hraniteljici.
Hotel Materra
Posvećenost prirodi u Materri se manifestira i konkretnim djelima. Gostoljubivost postaje vaša svakodnevna stvarnost.
Priroda je spoj vanjskoga svijeta i unutarnjega mira, a hotel Materra vraća nas upravo tamo. U našu prirodu — Slavoniju. Ona je mjesto gdje se luksuz i elegancija susreću s prirodom. U njezinoj ravnoteži pronašli smo inspiraciju i razvili holistički pristup odmoru.
Hotel Materra
Sunce je izvor života te je hotel dizajniran i pozicioniran tako da gotovo svaka soba ima nezamjenjiv pogled na izlazeće sunce koje nas puni novom životnom energijom.
Pristup hotelu pruža lokalna neosvijetljena cesta s čije se druge strane nalazi 17 kilometara nesputanih polja koja omogućuju potpunu privatnost i cjelovito opuštanje — poslije zalaska sunca vidi se samo mrak i čuje se samo tišina.
Hotel Materra
Nastojimo biti samodostatni i odgovorni prema okolišu. U skladu s tim hotel je opremljen visokotehnološkim sustavima koji omogućuju samoodrživo poslovanje.
To postižemo koristeći se darovima koje nam planet pruža na najodgovorniji način, sunčeva svjetlost pokreće srce hotela, čineći nas manje ovisnima o tradicionalnim izvorima energije, a sustavi grijanja i hlađenja koriste se jednom od najvećih geotermalnih sondi u regiji.
Također, posvećenost samoodrživosti vidljiva je iz činjenice da sve namirnice kojima se koristimo u restoranu hotela dolaze iz uzgoja vlastite korporacije, uključujući mesne proizvode iz domaćega uzgoja, kao i povrće i voće iz vlastitih ekopovrtnjaka. Svi su proizvodi vrhunske kvalitete da bismo, osim duha, kvalitetno nahranili i tijelo.
Hotel Materra
Naša je misija njegovati pristup koji se temelji na ugodnoj ravnoteži odmora, aktivnosti, osobnoga razvoja i njege radi povratka čovjekovu prirodnom stanju — stanju energijskoga sklada i potpune opuštenosti.
Misao vodilja hotela Materra počiva na balansiranom hedonizmu kao iskonskom pravu čovjekova postojanja te stanju istinskoga zadovoljstva i užitka čijem ostvarenju težimo. Stoga Materra stimulira sva osjetila i daje nam snagu, smiruje um i puni duh, da bismo se u svakodnevicu vratili vitalniji, otporniji i mirniji.
Hotel Materra
U Materri, hotelu posvećenom wellnessu i holističkom iskustvu, pružamo jedinstveno spa iskustvo gdje njega postaje rituaI opuštanja uz autentične Beigic proizvode.
Osim u našem prostoru za wellness, gosti imaju priliku doživjeti i mini spa iskustvo u udobnosti vlastitih soba, koristeći također Beigic proizvode. Beigic predstavlja vrhunsku korejsku vegansku kozmetiku za njegu kože koja kombinira čiste i prirodne sastojke, a hotel Materra prvi je hotel u svijetu koji svojim gostima nudi Beigic proizvode. Svi proizvodi su biljnog porijekla, dokazano blagotvorni za kožu, te u potpunosti usklađeni s našom posvećenošću održivosti.

Ostanimo u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter i među prvima saznajte sve novosti i ekskluzivne ponude.

Unosom i klikom na gumb ‘podsjeti me’ automatski se slažete sa zaštitom osobnih podataka i politikom privatnosti.