Book now
Restoran & bar
Back to the Roots
Naša je vizija pružiti nezaboravno iskustvo istraživanja bogate gastronomske baštine ovih prostora koristeći se isključivo najsvježijim lokalnim i sezonskim namirnicama.
Jelovnik hotela pozorno je osmišljen kako bi vam pružio autentično iskustvo slavonske kuhinje u novom, kreativnom ruhu. S ponosom upotrebljavamo samo najbolje lokalne namirnice, koje pažljivo biramo iz vlastitih farmi te obližnjih vinograda i ribnjaka.
Vjerujemo kako svako sezonsko doba nosi posebne blagodati koje se mogu iskoristiti za stvaranje nevjerojatnih jela, a namirnice lokalnoga podrijetla ovu gastronomsku avanturu dovode na novu razinu.
Uživajte u putovanju kroz okuse Slavonije, gdje prošlost, sadašnjost i budućnost savršeno koegzistiraju u svakom zalogaju.
Back to the roots

Doručak & večera

Doručak
Bogat doručak uz velik izbor svježega sezonskoga voća i povrća te showcooking dio za pripremu jela izravno pred gostom.
Večera
À la carte večera s naglaskom na regionalnim okusima.
Vegan
Izbor veganskih i vegetarijanskih jela koja su maštovito kreirana kako bi zadovoljila vaše gastronomske želje.

Također, možete uživati u našem vinskom raju i istražiti čaroliju vrhunskih vina. Uzimamo najbolje od svakog vinarskog kraja, prateći pažljivo izražene karakteristike svake sorte kako bismo stvorili jedinstvenu paletu okusa.

Osim bogate ponude vina, moći ćete zaroniti u svijet specialty kave. Pažljivo odabrana kvaliteta kave nudi neusporedivo iskustvo okusa koja nadmašuje sva vaša očekivanja. Otkrijte jedinstvenu raznolikost specialty kave i uživajte u njezinom vrhunskom doživljaju.
Restoran & bar
Materra radno vrijeme
Bar
7.00 h — 23.00 h
Restoran
7.00 h — 23.00 h
Doručak
7.00 h — 11.00 h
Sweet afternoon
12.00 h — 22.00 h
Večera
18.00 h — 22.00 h
Restoran & bar

Restoran Crna Svinja

U neposrednoj blizini hotela nalazi se poznati restoran crna svinja. jelovnikom restorana crna svinja dominiraju vrhunska mesna jela, a prilagođava se sezonama sazrijevanja lokalnih namirnica.
Uz redovni jelovnik svake su godine u ponudi zimski, proljetni i jesenski. Osnove jela dolaze sa slavonske zemlje, iz vlastite proizvodnje i uzgoja.
Tako je u restoranu moguće kušati mesne specijalitete od sirovine iz lokalnoga uzgoja, kao i povrće iz vlastitoga ekopovrtnjaka.
Restoran & bar
Toplo uređeni sofisticirani interijer, koji je iz stare konjušnice preuređen u moderan i višenamjenski prostor, poziva vas da sjednete i ne dižete se bar nekoliko sati dok uživate u fuziji mirisa i sljedovima probranih jela.
Više o ponudi restorana možete pročitati na terranegra.hr

Ostanimo u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter i među prvima saznajte sve novosti i ekskluzivne ponude.

Unosom i klikom na gumb ‘podsjeti me’ automatski se slažete sa zaštitom osobnih podataka i politikom privatnosti.